E-commerce

Development

Techniek waar je op kan bouwen

Technische e-commerce is ons vakgebied. Onze full focus op techniek en ons bijzondere organisatiemodel resulteert in succesvolle (e-commerce)projecten en een hoge klanttevredenheid. 

De technieken die we inzetten wisselen per project. Elk project begint met een goed vooronderzoek waarin we gezamenlijk bepalen welke tools, technieken en processen we inzetten. Vooral in bestaande e-commerce-landschappen heb je daarin rekening te houden met alle mogelijkheden en beperkingen van omliggende systemen.

In projecten zetten we alleen maatwerk in waar dit absoluut nodig is. En waar maatwerk niet hoeft, werken we het liefst met open source oplossingen. Ook houden we actief rekening met het voorkomen van een vendor lock-in. Daardoor kun je als opdrachtgever zelf doorontwikkelen en blijft code langer te onderhouden. 

Ons doel is voor elk project is een oplevering waar we allemaal trots op zijn. Een project dat binnen budget is gebleven en dat alle deadlines gehaald zijn. Succesvolle e-commerce-projecten, dat is waar onze mensen blij van worden.

Tech+More

Abonneer op en ontvang 1x per maand artikelen en video's per mail.

Ik wil Tech+More!
->
© Enrise B.V.