Privacy Statement & Cookiebeleid

Laatste wijziging: 24 mei 2018

Enrise B.V. is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens. We beschrijven ze in dit privacy statement.

Introductie

Bij het bezoek aan enrise.com kan Enrise B.V. jouw gegevens verzamelen en verder verwerken. Dat gebeurt nadat je een formulier invult of geanonimiseerd op basis van cookies.

Enrise respecteert je privacy en verwerkt je gegevens alleen in overeenstemming met de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en andere toepasselijke wet- en regelgeving. Dit privacy statement is het uitgangspunt voor de verwerking van alle gegevens die voortkomen uit het gebruik van deze website door jou als gebruiker.


Contactgegevens

Grote Koppel 7
3813 AA Amersfoort
Nederland

Telefoon: 088-5553300
Website: https://enrise.com

BTW NL818048992B01
KvK 32124106

Binnen Enrise hebben we een team Gegevensbescherming. De mensen in dit team zijn bereikbaar op e-mailadres privacy@enrise.com.


Persoonsgegevens die wij verwerken

Enrise B.V. vraagt je bij gebruik van de website geen persoonsgegevens van jou als bezoeker. We verwerken alleen persoonsgegevens die je zelf aan ons verstrekt. We vragen om persoonsgegevens op het moment dat je een formulier invult als je:

Inschrijft voor onze nieuwsbrief CodeCuisine® Monthly

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres

Informatie aanvraagt over een product of dienst:

  • Voor- en achternaam
  • Bedrijfsnaam
  • E-mailadres

Aanmeldt voor een evenement, zoals CodeCuisine®LIVE:

  • Voor- en achternaam
  • Bedrijfsnaam
  • E-mailadres

Inschrijft voor een training of workshop:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Bedrijfsnaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer

Solliciteert op een vacature:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Woonplaats
  • Geboortedatum
  • Land
  • Telefoonnummer

Contact opneemt via het contactformulier of per e-mail:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres

Het is mogelijk dat we voor een bepaald formulier extra gegevens nodig hebben dan hierboven genoemd. We zullen in dat geval expliciet aangeven voor welk doel we dat persoonsgegeven gebruiken.


Bijzondere of gevoelige persoonsgegevens

Enrise B.V. heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via privacy@enrise.com, dan verwijderen wij deze informatie.


Doel en grondslag voor de persoonsgegevens die wij verwerken

Enrise B.V. verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Om je onze maandelijkse nieuwsbrief CodeCuisine® Monthly te sturen.
  • Om je van informatie te voorzien over onze producten en diensten naar aanleiding van je aanvraag.
  • Om je op te nemen in onze gastenlijst na aanmelding voor ons kwartaallijkse evenement CodeCuisine®LIVE.
  • Om met je te communiceren over de training of workshop waarvoor je je hebt aangemeld.
  • Om contact met je op te nemen voor een sollicitatiegesprek.

Geautomatiseerde besluitvorming

Enrise B.V. neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Enrise B.V.) tussen zit.


Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Enrise B.V. bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij bewaren je persoonsgegevens zolang als nodig is om je van dienst te kunnen zijn bij het type contact dat je hebt aangegeven.


Delen van persoonsgegevens met derden

Enrise B.V. verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor hetzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Enrise B.V. blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.


Cookies of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Enrise B.V. gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. We gebruiken cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website prettig werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen t.a.v. cookies onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die surfgedrag van bezoekers bijhouden om te zien op welke onderdelen we de site kunnen optimaliseren voor toekomstige bezoekers.

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Je kunt cookies uitschakelen door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Als je cookies uitschakelt kun je bepaalde delen van de website niet gebruiken.

  • Voorbeeld 1: In een artikel waarbij een Youtube-video is opgenomen wordt de video niet getoond.
  • Voorbeeld 2: Onderaan artikelen staan knoppen om het artikel te delen op sociale media. De knoppen zijn alleen zichtbaar als cookies actief zijn.

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Wij gebruiken hun tools om onze site en dienstverlening te verbeteren en het gebruik van enrise.com voor jou te verbeteren. Hieronder een overzicht:

Cookie: WordPress

  • Naam: wordpress**
  • Functie: We gebruiken WordPress voor het beheren en tonen van content op de website. De functionele cookies zorgen voor een correcte werking van de site tijdens je bezoek. Na je bezoek wordt de WordPress-cookie-informatie gewist.
  • Bewaartermijn: tot einde bezoek

Cookie: Google Analytics

  • Naam: _gid, _ga, _gat
  • Functie: We gebruiken Google Analytics voor het meten van websitebezoek. Zo zien we hoeveel bezoekers er zijn, welke pagina’s wel of niet worden bezocht. Op basis daarvan kunnen we de site verbeteren voor toekomstige bezoekers.
  • Bewaartermijn: 2 jaar

Cookie: Hotjar

  • Naam: _hj***
  • Functie: We gebruiken Hotjar om kijk- en klikgedrag op de site te analyseren en op basis daarvan de layout van de website te verbeteren, zodat je sneller je weg vindt. Dat doen we tijdelijk nadat we nieuwe pagina’s of functies aan de site hebben toegevoegd en willen zien hoe en of die nieuwe functies worden gebruikt ten opzichte van de vorige versies.
  • Bewaartermijn: 1 jaar

Cookie: SalesFeed

  • Naam: sfsid
  • Functie: Aan deze websitesite is software van SalesFeed gekoppeld. Met SalesFeed worden statistieken over herkomst en gedrag van onze doelgroepen gegenereerd. SalesFeed verwerkt IP-adressen van Nederlandse organisaties die deze website bezoeken die worden gekoppeld aan een database met bedrijfsgegevens.
  • Bewaartermijn: 30 minuten

Cookie: Youtube

  • Naam: diverse
  • Functie: We gebruiken Youtube om video’s op pagina’s en in blogartikelen op te nemen.
  • Bewaartermijn: 2 jaar

Cookie: Vimeo

  • Naam: vuid
  • Functie: We gebruiken Vimeo om video’s op pagina’s en in blogartikelen op te nemen.
  • Bewaartermijn: 2 jaar

Cookie: Optin Hound

  • Naam: opt-in-hound**
  • Functie: We gebruiken Optin Hound voor de inschrijfformulieren van onze nieuwsbrief CodeCuisine® Monthly. Na wegklikken van de formulierbalk wordt deze voorkeur voor zeven dagen opgeslagen in een cookie.
  • Bewaartermijn: 7 dagen

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Enrise en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou hebben in een computerbestand te ontvangen of op jouw verzoek naar een andere organisatie te sturen.

Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar privacy@enrise.com.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, moet je het verzoek indienen met het e-mailadres waarmee je bij ons bekend bent. Enrise zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

Enrise wil je er op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.


Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Enrise B.V. neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Lees voor meer informatie over de beveiliging van data ons Databeveiligingsbeleid. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons team Gegevensbescherming via privacy@enrise.com.

Wijzigingen

Enrise B.V. kan wijzigingen aanbrengen in deze Privacyverklaring. Bovenaan de pagina staat de datum van laatste wijziging vermeldt.

Lees meer

Weten hoe we je gegevens beveiligen? Lees ons Databeveiligingsbeleid.
Wil je nu of in de toekomst werken met Enrise? Lees ook onze Verwerkersovereenkomst in gewone taal.

Vragen

Heb je vragen of opmerkingen over ons Privacy Statement & Cookiebeleid, neem dan per e-mail contact op met ons team Gegevensbescherming: privacy@enrise.com.

Jij verdient een webcamcover!

Je hebt ons privacy- en cookiebeleid helemaal gelezen? Wow! Dat belonen we. Jij krijgt van ons een minimalistische, superslanke webcamcover. Noteer je gegevens en ontvang de webcamcover per post.

Je gegevens gebruiken we alleen voor het versturen van de webcamcover. We zullen je gegevens vervolgens verwijderen.

Enrise webcamcover
Kunnen we helpen?

Heb je een vraag of wil je teruggebeld worden? Laat hier je bericht achter, inclusief telefoonnummer, dan bellen of mailen we je terug.

Start typing to search