AutoTrack Case

Projectomschrijving

Magento Webshop voor Dunlop laarzen, dunlopboots.com

Opdrachtgever

Dunlop® Protective Footwear

De opdracht

Ontwikkel een webshop waar je makkelijk winkelt en bestelt, in alle landen en vijf talen. Maak de afhandeling van de bestellingen eenvoudig en vlot en het beheer flexibel.

De kwestie

Het bestellen op de algemene website kost onnodig veel tijd omdat er geen webshop draait. Per land verschillen de prijzen en de collecties wat extra moeilijkheden oplevert. Systemen als betaling en afhandeling communiceren nog niet met elkaar waardoor er veel handwerk bij komt kijken. En dat kost geld.

De oplossing

Enrise maakte een Magento webshop met de look & feel van de huidige website. Het beheer van de producten in de verschillende talen is nu a piece of cake en ein Kinderspiel. De bezoeker winkelt in zijn eigen taal en kan veilig betalen met Ogone. De webshop is zonder koppelingen geleverd, die later naar behoefte toegevoegd kunnen worden.

De verbeteringen die nog volgen: koppeling met de fulfilment partij, koppeling met Microsoft AX 2009 en integratie in de Dunlop-website die in Drupal is ontwikkeld.

Technieken

PHP, HTML, XML, CSS, JavaScript, Prototype

Platformen & Systemen

Magento, MySQL, Ogone

Contact

Recente Tweets

Pretty cool stuff: StoriesOnBoard - The User Story Mapping Tool http://t.co/y66q8fA8sF http://t.co/sbcN7TMibc
- Friday Feb 27 - 11:30am

Enrise Blog: The Agile Estimation Game http://t.co/UfqWdXBwxy http://t.co/5dR5d2QLg6
- Thursday Feb 26 - 11:30am

Office chat, your way: 'Let's Chat' is a self-hosted chat service for small teams http://t.co/feYaFKPSQi http://t.co/rb8WtDwf8u
- Wednesday Feb 25 - 11:30am

10 Commands of egoless programming, #1: "Understand and accept that you will make mistakes." http://t.co/T8GoZpeXQ1
- Friday Feb 20 - 11:30am