Welkom op de KerstDashboard van 2020. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt voor het KerstEvent van 17 december!

Dit jaar doen we het net zo tof als voorheen…, maar dan lekker virtueel vanuit huis zodat niemand hoeft te BOB’en en je ongegeneerd je eigen muziek kunt luisteren.

Mocht je ergens niet uitkomen, geen probleem, poke dan een van deze mensen: Pim de ronselaar, Linda LootJS, Gerrit – DJ Knox, Gert Jannes , Martijn – Mr. Yellow & Bobby de Bouwer.

Programma

TijdWat
14:00-14:10Welkomstdrankje
14:10-14:15Welkomstwoord en uitleg
14:30-16:45Mysterieuze activiteit (download de teamindeling)
16:45-17:30Borrel
17:30-19:30Zelf eten
19:30 – ~Enrise Quiz en losse activiteiten

Warm Wishes

Middagprogramma

We beginnen het programma hier: https://meet.google.com/bmf-oynk-fya

We kunnen helaas nog niet vertellen wat we gaan doen, maar het is wel van groot belang je je zwemkleren klaar hebt liggen.

Op de 17e krijg je alle informatie over de activiteit. Mocht je het tijdens de activiteit even kwijt zijn, dan kan je hier alle informatie weer terug vinden.

Avondprogramma

Je kan hier deelnemen voor het avondprogramma: https://meet.google.com/xrf-fith-rcf

Het avondprogramma start rond 19:30 en is geheel vrijblijvend. Uiteraard zouden we het wel leuk vinden als iedereen mee doet met de Enrise Quiz, gehost door Pim en Bobby. Er zijn mooie prijzen te winnen!

Daarna is het leuk om nog even na te borrelen met je collega’s en online een spelletje of andere activiteit te doen. Wij zullen dit niet verder faciliteren, je mag dit helemaal zelf uitzoeken. 😉

Quiz

Hoe goed ken jij je collega’s? Wat weet jij allemaal van je vakgebied? Ben jij net zo slim als een bibliotheek?

Dit is de quiz voor jouw! Er zijn toffe prijzen te winnen voor de slimste Enriser en ook de verliezers zullen goed verwend worden met eeuwige fame.

Games to play

Hieronder een lijstje met activiteiten ter inspiratie: