E-commerce

Beslist.com

Refactoring van bestaande codebase en cloudmigratie naar AWS met inzet van containertechnologie.

Meer stabiliteit, snelheid en betrouwbaarheid voor het grootste online winkelcentrum van Nederland.

Tech Stack

Er is geen sprake van ‘lift and shift’; bestaande code vraagt eerst om refactoring en het uitfaseren van de legacy. Verzorg de migratie en help Beslist.nl met de verdere inrichting van de cloudarchitectuur.

We migreerden de hele applicatie naar het nieuwe Kubernetes cluster op Amazon Web Services (AWS). We hielpen met het opzetten van een containerized ontwikkelomgeving, het finetunen van de Kubernetes omgeving.

Interview Ted van Dongen, CTO Beslist.nl

Beslist.nl vroeg Enrise de migratie mogelijk te maken van hun eigen servers naar de cloud. Daarbij is geen sprake van ‘lift and shift’; bestaande code vraagt eerst om refactoring en het uitfaseren van de legacy. Verzorg de migratie en help Beslist.nl met de verdere inrichting van de cloudarchitectuur.

Proces

Beslist.nl vroeg Enrise de migratie mogelijk te maken van hun eigen servers naar de cloud. Daarbij is geen sprake van ‘lift and shift’; bestaande code vraagt eerst om refactoring en het uitfaseren van de legacy. Verzorg de migratie en help Beslist.nl met de verdere inrichting van de cloudarchitectuur. Als Enrise-team werkten we aan het containeriseren van de applicatie door refactoring en het uitfaseren van legacy.

Resultaat

Dankzij de bijdrage van Enrise in de refactoring en cloudmigratie is Beslist.nl nu veel minder tijd kwijt aan kortetermijn-shortcuts. Door de migratie en inrichting met containertechnologie is er op de lange termijn meer stabiliteit, snelheid en betrouwbaarheid. Door kritisch te blijven konden we de mensen van Beslist.nl helpen met DevOps en het automatiseren van hun dagelijkse developmentprocessen. Na oplevering en overdracht kan het eigen team van Beslist.nl zelfstandig verder op de ingeslagen weg.

Specs

Kopjes koffie

900

Keystokes

90.000

PO'ers

20

Aantal jaar

10

Developers

04

Testers

10

Do you also want a solution like beslist.nl?

Call Pim van der Linden: 088-5553300 or mail: pim@enrise.com.

Newsletter

Subscribe and receive Tech + More in your mailbox once a month.

Sign up!
->
© 2020, Enrise B.V.