Als een belangrijke applicatie er mee ophoudt, voor of na kantoortijd, is dat in de eerste plaats behoorlijk vervelend en kan het zelfs belangrijke bedrijfsprocessen verstoren. Om je dan zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, heeft Enrise voor alle klanten een noodnummer en -dienst beschikbaar. Wij willen namelijk dat je internettoepassing zo snel mogelijk weer up and running is.

Support tijdens kantooruren (8.30-17.00u):

Ga naar onze supportpagina of stuur een e-mail naar support@enrise.com. Je krijgt direct een automatisch antwoord met ticketnummer retour. Vanaf dat moment pakken de mensen van de servicedesk je probleem op en houden je via het ticketnummer op de hoogte van de voortgang. Eventueel wordt telefonisch contact met je opgenomen.

Support buiten kantooruren (17.00-8.30u):

Voor dringende zaken die niet tot de volgende ochtend kunnen wachten bel je het noodnummer van de Servicedesk: +31(0)88-5553388. Een van onze mensen staat je direct te woord en gaat aan de slag. Je wordt op de hoogte gehouden van de voortgang, zodat je weet wat je kunt verwachten en wanneer.

De kleine letters in het groot

Deze dienst is voor alle klanten van Enrise. Afhankelijk van het Service Level Agreement (supportcontract) betaal je niets of tot 200% van het normale tarief. Sla hier het contract op na of neem contact op met de Servicedesk via support@enrise.com;

Het telefoonnummer van de nooddienst is alleen bedoeld voor acute en urgente problemen van webtechnische aard (het ligt dus bijvoorbeeld niet aan je internetverbinding of het verkeerd getypte wachtwoord).

Contact

Recente Tweets

https://t.co/q29cQKclXY https://t.co/3WC67bTbTN
- Thursday Feb 11 - 1:13pm

What is a camp without fire and food? 😉 https://t.co/PCKGa2uV8j
- Thursday Feb 11 - 1:11pm

'The reason being community is not just about technical knowledge, it’s about human relations' says @renatomef https://t.co/Nyjc6drcqV
- Thursday Feb 11 - 12:27pm

RT @bemmel_nu: Nodeday 2016 #nodeday https://t.co/KY3fMsYbaG
- Thursday Feb 11 - 12:21pm

RT @rskuipers: What happens when you let programmers lay the table @enrise. https://t.co/gqUBsDQoRA
- Thursday Feb 11 - 12:20pm