DINSDAG 18 JUNI

CodeCuisine®LIVE

CodeCuisine®LIVE is het kennisevenement van Enrise waarin tech en business elkaar ontmoeten. Met sprekers uit het vak die je leren hoe je je digitaal gedreven organisatie continu kunt verbeteren, afgesloten met een culinaire verwennerij.

Programma

Tijdens deze CodeCuisine®LIVE zijn het de kleine onderdelen die een softwareontwikkelingsproject groot maken. Technisch aan de hand van microservices en procesmatig aan de hand van User Stories. Inloop vanaf 15.30 uur, we starten om 16.00 uur.

| 16.00 uur

Wanneer zijn microservices de juiste oplossing voor je API-ontwikkeling?

Voor technische oplossingen anno nu worden cloudgedreven microservices gezien als de oplossing voor flexibele en schaalbare IT als tegenhanger voor monolieten. Maar klopt dat beeld wel? Want je API die bestaat uit microservices betekent tientallen cloud connecties met evenzoveel afhankelijkheden en dito complexiteit. Wanneer zijn microservices wel en wanneer zijn microservices niet de juiste oplossing voor je API-ontwikkeling? Jeroen van Dijk vertelt over de balans tussen beide: Maak kennis met de microlith.

| 17.00 uur

The user story lifecycle

Boeken vol zijn er geschreven over Agile processen en SCRUM als methodiek. Met opleiding en training om je de theorie eigen te maken. Al die learnings zijn gebaseerd op hoe jij als persoon en team het proces doorloopt. Maar in alle events, van Sprintplanning tot Daily Standup en Retrospective spelen naast mensen ook User Stories de hoofdrol. Spreker Melle Gloerich gaat voor een verrassende kijk op het SCRUM-proces. Hij neemt je mee op de reis van de User Story, het kleinste onderdeel in software development dat op zichzelf of met de vele andere stories voor maximale waarde moet zorgen. Met user stories als uitgangspunt laat hij je zien hoe wij een complex project tot een succes maken.

| 18.00 uur

Walking Dinner

We sluiten culinair af met een walking dinner. Met de lekkerste gerechten in de hand kun je napraten met bezoekers en sprekers.

Goede sfeer en organisatie.

De opzet is van een hoge standaard. Goed verzorgd en geen half werk. Mooie kleine setting ook. Goede onderwerpen en fijne interactie met de gasten. Zorgde dat er ook onderwerpen verdieping kregen.

Interessante sprekers en goede mogelijkheid tot netwerken.

Aanmelden

Met 40 stoelen is het aantal plaatsen beperkt. Verzeker jezelf van een plek op de gastenlijst.

  • Vanaf 18.00 uur bieden we je een walking dinner. Eet je een hapje mee?
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
2 lezingen prima hoeveelheid, mooi onderwerp, lekker eten en ruimte om gedachten uit te wisselen.
Theorie gevolgd door praktijk(ervaring) is echt top! Een pauze tussen de presentaties is erg fijn.
Gezellig, niet te zwaar. Kort en bondig. Lekker eten en een leuke groep.

Maak kennis met CodeCuisine®LIVE

Lees over de voorgaande edities van ons kennisevent.

Locatie

Enrise B.V.
Grote Koppel 7 in Amersfoort

Navigeren/Parkeren: enrise.com/route

Kunnen we helpen?

Heb je een vraag of wil je teruggebeld worden? Laat hier je bericht achter, inclusief telefoonnummer, dan bellen of mailen we je terug.

Start typing to search