CodeCuisine Live

CodeCuisine®LIVE is het kennisevenement van Enrise waarin tech en business elkaar ontmoeten. Met sprekers uit het vak die je leren hoe je je digitaal gedreven organisatie continu kunt verbeteren, afgesloten met een culinaire verwennerij.

Twee jaar geleden presenteerden we onze eerste editie van CodeCuisine®LIVE, met als thema ‘Pas op, je bent een IT-bedrijf!’. Sindsdien hoor je dat vaker en komen er al snel voorbeelden voorbij van bedrijven als Netflix, Airbnb of Uber. Veelal grote, ongrijpbare bedrijven, ver weg van hier. Hoe zit het met ‘de gewone bedrijven’ hier in Nederland? Wat houdt het in voor een organisatie om met haar businessmodel, klanten en medewerkers IT als primair proces te zien? Wat zijn de valkuilen, de uitdagingen en de learnings?

Op 27 november vertellen gastsprekers William Janssen en Edwin van der Geest over hoe je als organisatie omgaat met de transformatie naar het worden van een IT-bedrijf. In techniek en in cultuur.

Goede sfeer en organisatie.

De opzet is van een hoge standaard. Goed verzorgd en geen half werk. Mooie kleine setting ook. Goede onderwerpen en fijne interactie met de gasten. Zorgde dat er ook onderwerpen verdieping kregen.

Interessante sprekers en goede mogelijkheid tot netwerken.

Sprekers

William Janssen

William Janssen

Managing Director bij Jamme

Spreker William Janssen neemt je mee op reis door de systeemlandschappen en IT-transformaties van diverse grote merken. Als managing partner van Jamme adviseert en begeleidt hij organisaties die willen veranderen, groeien en versnellen: Digital Acceleration heet dat. Met IT als enabler is dat dé manier om dat mogelijk te maken indien je mensen en techniek laat samenwerken.

Edwin van der Geest

Edwin van der Geest

Organisatie Designer

Edwin van der Geest spreekt met veel energie over de vernieuwende manieren van organiseren en vertelt verhalen over de meest progressieve organisaties in de wereld. Dit combineert hij met anekdotes uit eigen ervaring en interactie met zijn publiek. Na zijn 7 jaar bij Incentro, waarvan de laatste 2 jaar als managing director van Incentro Rotterdam, helpt Edwin nu organisaties te veranderen op innovatiesnelheid.

Aanmelden

Met 40 stoelen is het aantal plaatsen beperkt. Verzeker jezelf van een plek op de gastenlijst.

  • Vanaf 18.00 uur bieden we je een walking dinner. Eet je een hapje mee?
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
2 lezingen prima hoeveelheid, mooi onderwerp, lekker eten en ruimte om gedachten uit te wisselen.
Theorie gevolgd door praktijk(ervaring) is echt top! Een pauze tussen de presentaties is erg fijn.
Gezellig, niet te zwaar. Kort en bondig. Lekker eten en een leuke groep.

Maak kennis met CodeCuisine®LIVE

Lees over de voorgaande edities van ons kennisevent.

Locatie

Enrise B.V.
Grote Koppel 7 in Amersfoort

Navigeren/Parkeren: enrise.com/route

Kunnen we helpen?

Heb je een vraag of wil je teruggebeld worden? Laat hier je bericht achter, inclusief telefoonnummer, dan bellen of mailen we je terug.

Start typing to search