Kennismaken met Agile, Flow en Zelfsturing

Enrise
Door Enrise

Niet harder werken, maar slimmer

Slim werken heeft alles te maken met de ruimte creëren om rustig te doen wat je goed kan en graag doet. Dat klinkt als een droom. En zo voelt het ook. Als het lukt, kom je in de flow. Om dat te bereiken heb je grondig inzicht in je werkprocessen nodig en moet je team vaak flink worden opgeschud. Een Agile Transition Coach begeleidt je team bij zo’n verandering. Hij heeft daarvoor allerlei Agile tools, zoals Scrum en Kanban. Wat dat precies is en hoe je slimmer kunt werken leer je tijdens de workshop Agile Flow Kennismaking.

Je leert het best als je iets ervaart, dus bestaat de workshop uit een korte Okaloa Flowlab simulatie in Lean en Agile werken. Zo merk je wat het voor jou of je team kan betekenen. De workshop is geschikt voor ondernemers en bedrijven die geïnteresseerd zijn in Flow en Lean en Agile werken, ongeacht welke branche of sector.

Schrijf je in voor de Agile Flow Kennismaking

De workshop Agile Flow Kennismaking is op woensdag 28 maart van 17.00 uur tot 19.00 uur in hartje Rotterdam. Deelname is € 50,00 per persoon. Je kunt je inschrijven bij Co-chi.

Als je je na de workshop inschrijft voor een 1-daagse Flow of Kanban workshop, ontvang je de kosten van deze workshop terug.
Deze Agile Flow Kennismaking kan ook in house worden gegeven. Mail even met Jan Dirk Hogendoorn van Enrise voor meer informatie.


Datum
Woensdag 28 maart

Tijd
17:00 – 19:00

Locatie
WTC Business Center, Rotterdam

Prijs
€ 50,00 exclusief BTW, prijs per persoon

Vond je dit interessant?

Abonneer je nu op onze Enrise Stories en ontvang onze stories in tech & business 1x per maand in je mailbox.

You are awesome.

Leuk dat je erbij bent!
Binnenkort ontvang je jouw eerste editie.

Start typing to search