Enrise Kart Cup 2017: Competitie, snelheid en alles voor eigen gewin

Enrise
Door Enrise

Hoewel we op de werkvloer vriendelijk en gezellig met elkaar omgaan, is een Enriser in een kart bloedfanatiek en gericht op eigen gewin. Competitie, snelheid en oerkrachten vormden de thema’s tijdens de Enrise Kart Cup bij Coronel Kart Racing in Huizen. Dat ging er niet zacht aan toe, geen enkele tactiek werd achterwege gelaten, geen Enriser werd mild behandeld en remmen was uit den boze. Doel: de 6 snelste rijders mogen meedoen aan de Emerce Kart Cup 2017.

We splitsten het bedrijf in twee groepen en startten met een kwalificatieronde die je startpositie opleverde: de snelste vooraan, de langzaamste achteraan. De twee groepen deden elk twee races. Hard scheuren, veel crashes en net-niet-gebroken nekken leverden uiteindelijk een finalerace op met de 15 snelste rijders.

Hoewel de finale een uitgemaakte zaak leek op basis van de startpositie is tijdens de race nog flink geschoven en gehusseld qua plek. Het resulteerde in een podiumplek voor 3 bloedsnelle Enrisers:

1e Plaats: Jeroen

2e Plaats: Hermen

3e Plaats: Daan

 

Enrise Kart Cup Winners

Na de race om de winst was er tijd om met elkaar te eten van de indoor-barbecue. We werden langzaamaan weer vrienden na de felle competitie. We hebben zelfs front-ender Marc toegezongen voor zijn 39e verjaardag, compleet met geknutselde papieren hoed.

Marc 39

De zes snelste racers mogen op 8 september meedoen aan de Emerce Kart Cup, een race tussen digtal agencies. Blijf Enrise volgen, op Instagram, Twitter of Facebook in aanloop naar onze overwinning. 😉

Vond je dit interessant?

Abonneer je nu op onze Enrise Stories en ontvang onze stories in tech & business 1x per maand in je mailbox.

You are awesome.

Leuk dat je erbij bent!
Binnenkort ontvang je jouw eerste editie.

Start typing to search