Livework helpt bezoekers met gerelateerde content

Enrise
Door Enrise

More Like This zoeken op Livework

Enrise presenteert weer met trots een nieuwe Pandosearch-klant: Livework

livework-header

Rodesk, het webbureau van Livework, had in het recente verleden al met Enrise samengewerkt op gebied van search voor de nieuwe website van Vakantieboulevard. Daar waren ze kennelijk dusdanig van onder de indruk dat ze ook voor hun nieuwste project Livework graag met ons wilde samenwerken.

Omdat Rodesk goed in staat was om de frontend implementatie zelf te doen heeft Enrise eigenlijk alleen de technische implementatie gedaan voor Livework. Rodesk heeft een vrij cleane en visuele search implementatie gemaakt. Rodesk heeft daarbij ook gebruik gemaakt van onze ‘More Like This‘ functionaliteit waarbij onderaan elke content pagina links worden getoond naar pagina’s met vergelijkbare content.

livework-results

Over Pandosearch

Met Pandosearch op je online diensten stimuleer je customer self service, verlaag je de druk op de klantenservice en verhoog je de klanttevredenheid. Wil je meer weten over wat een goede zoekfunctionaliteit kan doen voor jouw website of project? Bel met Enrise en vraag naar Remko Mantel.

Vond je dit interessant?

Abonneer je nu op onze Enrise Stories en ontvang onze stories in tech & business 1x per maand in je mailbox.

You are awesome.

Leuk dat je erbij bent!
Binnenkort ontvang je jouw eerste editie.

Start typing to search