Enrise verzorgt gastlunch Directeuren Netwerk Nederland

Martijn van de Polder

Hoe kan je binnen jouw organisatie je IT naar een niveau brengen om zo met je product en diensten de concurrentie voor te blijven en continu te blijven innoveren? Antwoorden op deze vraag geven we tijdens een gastlunch voor de leden van Directeuren Netwerk Nederland op donderdag 1 december.

De veelgeprezen challengers Airbnb, Netflix, Uber en Booking.com hebben geen bed & breakfasts, magazijnen vol films, eigen auto’s of hotels. Het zijn 100% IT-bedrijven. Voor deze digitaal gedreven merken is IT de core business. De software is zowel het product als de service en moet elke dag concurreren met vele andere aanbieders. Zij slagen daarin. IT is voor deze bedrijven een enabler in plaats van een kostenpost. Zij bouwen software die wel werkt en aansluit bij de behoefte van hun klanten. Hoe doen ze dat toch!?

Kijkje in de keuken met een DNN-gastlunch

Gastheer Hermen Heinen is directeur en eigenaar van Enrise. Op 1 december ontvangt hij leden van Directeuren Netwerk Nederland met een lunch en een kijkje in de keuken. Hij laat zien wat wij doen om jou als bedrijf het hoge tempo van IT-ontwikkeling bij te benen of daarmee zelfs je concurrentie voor te blijven. Dus de snelheid en flexibiliteit van de tech-grootmachten, op maat voor jouw organisatie.

De lunchtafel bestaat uit 8-12 deelnemers, onder leiding van een Directeuren Netwerk Nederland tafelvoorzitter. De lunch met praktische inhoud is alleen bestemd voor de leden van DNN.

Over Directeuren Netwerk Nederland

DNN

Bijeenkomsten regisseren voor ondernemende directeuren, dat doet Directeuren Netwerk Nederland. Het doel is om directeuren en bedrijfseigenaren van organisaties met meer dan 5 werknemers naar een hoger niveau te brengen en te ondersteunen in zakelijke en persoonlijke groei. DNN doet dat in bijeenkomsten met inhoud. Geen strikte agenda, alleen actuele zaken delen die ondernemende directeuren bezig houden.

Meer informatie over het netwerk, lidmaatschap en bijeenkomsten: Directeuren Netwerk Nederland.

Vond je dit interessant?

Abonneer je nu op onze Enrise Stories en ontvang onze stories in tech & business 1x per maand in je mailbox.

You are awesome.

Leuk dat je erbij bent!
Binnenkort ontvang je jouw eerste editie.

Start typing to search