Enrise ‘meating’ op Wecamp 2016

Martijn van de Polder

Het begint inmiddels traditie te worden: voor de derde keer sponsorde Enrise coding island Wecamp met een zomerse barbecue-avond. Met vlees, dus werd het een echte ‘meating’. Hoewel we op dat zomerse weer niet zoveel invloed hebben, bleek ook deze derde editie een comfortabele zomeravond te zijn.

Gisteren startte Wecamp, het vijfdaagse evenement dat Ingewikkeld organiseert om ontwikkelaars even uit hun vertrouwde omgeving te halen en samen met collega’s uit de community te bouwen aan iets nieuws. Voor de fun, voor het leeraspect en vooral voor persoonlijke ontwikkeling binnen je vak.

WeCamp is an unforgettable experience where developers can learn in one week more about themselves, teamwork and their skills than they could in an office. – Stefan Koopmanschap

Enrise is erbij met Steven en Renato. Zij verblijven vijf dagen op eiland De Kluut in het Veluwemeer, samen met 35 vakgenoten. Tijdens voorgaande edities in 2014 en 2015 waren ook Enrisers aanwezig. Daarbij verzorgen we één dag het avondeten, met een barbecue. Want hard werken en veel lol hebben vraagt natuurlijk om een goede maaltijd.

Collega’s Rick en Nico reisden voor de barbecue af naar het eiland om een kijkje te nemen, op tijd het vlees te draaien en wat foto’s te schieten.

 

Wecamp16-2

Wecamp16-1

Wecamp16-10

Wecamp16-4

Wecamp16-9

Wecamp16-11

Wecamp16-14

Wecamp16-16

Wecamp16-7

Wecamp16-8

Wecamp16-12

Wecamp16-3

Wecamp16-15

Wecamp16-17

Wecamp16-13

Wecamp16-6

Wecamp16-18

Vond je dit interessant?

Abonneer je nu op onze Enrise Stories en ontvang onze stories in tech & business 1x per maand in je mailbox.

You are awesome.

Leuk dat je erbij bent!
Binnenkort ontvang je jouw eerste editie.

Start typing to search