De reis van je leven vinden op Vakantieboulevard.nl

Enrise
Door Enrise

Themareizen doorzoeken op vakantieboulevard.nl

Enrise presenteert met trots een nieuwe Pandosearch-klant: Vakantieboulevard

Vakantieboulevard is een digitaal platform waar je prikkelende reisverhalen en bijzonder reisaanbod kunt vinden. De reisspecialisten kunnen er zichzelf presenteren via een door henzelf gemaakte etalage op Vakantieboulevard.nl. Als de interesse is gewekt en je via de etalage doorklikt, kom je direct op de website van de reisspecialist. Daar kan je dan je vragen stellen en/of rechtstreeks je boeking te maken.

Vakantieboulevard.nl

Deurmat als zoekingang

Tot deze week had Vakantieboulevard geen zoekfunctie op de site. De meeste feedback die Vakantieboulevard tot nu toe kreeg op hun website was dat je er niet kon zoeken. Maar deze week hebben ze hun vernieuwde website gelanceerd, inclusief een zoekbox, op basis van Pandosearch.

Enrise heeft de zogenaamde ‘deurmat’ ontworpen en gebouwd die direct al resultaten toont zodra je twee of meer letters hebt ingetypt. In de resultaten wordt onderscheid gemaakt tussen etalages, winkelstraten en blogs, inclusief images, headers en subtitels per getoond resultaat.

Vakantieboulevard zoekresultaten

Toekomstige verbeteringen in het zoeken naar vakanties

De volgende stap in het zoeken van je ideale themavakantie is dat per categorie een link wordt toegevoegd die leidt naar de zoekresultaatpagina met alle resultaten. Meer informatie volgt zodra deze pagina ook live staat.

Over Pandosearch

Met Pandosearch op je online diensten stimuleer je customer self service, verlaag je de druk op de klantenservice en verhoog je de klanttevredenheid. Wil je meer weten over wat een goede zoekfunctionaliteit kan doen voor jouw website of project? Bel met Enrise en vraag naar Remko Mantel.

Vond je dit interessant?

Abonneer je nu op onze Enrise Stories en ontvang onze stories in tech & business 1x per maand in je mailbox.

You are awesome.

Leuk dat je erbij bent!
Binnenkort ontvang je jouw eerste editie.

Start typing to search