Enrise bestaat sinds 2000. Met ups en downs, maar gemiddeld jaar op jaar succesvol. Dat we nog bestaan heeft te maken met inspanning, toewijding, vertrouwen van klanten en een beetje geluk. Dat laatste lijkt ongrijpbaar, maar wist je dat we succes in onze organisatie voor een deel zelf in de hand hebben?

Bijvoorbeeld door buiten de deur te kijken. Uit de comfortabele kantoorstoel dus en kijken bij andere bedrijven, praten met ondernemers die ons voorgingen en het bezoeken van netwerkevenementen en conferenties met gelijkgestemden. En lezen. Veel lezen. Want er is een schat aan prachtige boeken met verhalen, biografieën, strategieën die een kijkje in de keuken van succesvolle en minder succesvolle ondernemingen geven.

In de afgelopen jaren hebben we veel boeken gelezen over ondernemerschap, management en vrijheden binnen en buiten organisaties. Ze vormden in meerdere of mindere mate wat Enrise nu is: een club van 40 professionals die in zelfsturende teams hoogwaardige software maken voor internet.

Laat je ook inspireren door onze leeslijst. We zullen ‘m met regelmaat updaten en voorzien van nieuwe titels die je niet mag missen.

 

Vond je dit interessant?

Abonneer je nu op onze Enrise Stories en ontvang onze stories in tech & business 1x per maand in je mailbox.

You are awesome.

Leuk dat je erbij bent!
Binnenkort ontvang je jouw eerste editie.

Start typing to search