The Passion 2016 op het Eemplein in Amersfoort

Martijn van de Polder

The Passion 2016 in Amersfoort

The Passion bij Enrise voor de deur

Met een webcam vanaf het kantoor van Enrise bieden we live zicht op de ontwikkelingen rondom The Passion 2016. Amersfoort vormt op 24 maart 2016 het decor voor de eigentijdse muzikale vertelling van het paasverhaal. Tijdens de live-uitzending op TV zal de gebruikelijke processie worden gehouden, waarbij ruim duizend deelnemers met het verlichte kruis naar het hoofdpodium lopen. 

Bij Enrise vinden we het natuurlijk supertof dat zo’n groot evenement zich voor onze neus afspeelt. We hebben de webcam, die al sinds 2010 meekijkt op het plein, wat bijgesteld zodat het podium in aanbouw goed zichtbaar is.

Time-lapse: Opbouw van The Passion

Bekijk de time-lapse van de opbouw in de week voorafgaand aan The Passion in Amersfoort:

Over het Eemplein

Het Eemplein in Amersfoort is een levendig plein in het stadshart, grenzend aan het oude centrum. Hier kun je winkelen, uitgaan, cultuur snuiven, leren, wonen en werken. Het plein is ook dè plek voor Amersfoortse festivals, braderieën, de decemberijsbaan en evenementen zoals de Havendagen en in 2016 dus ook The Passion.

The Passion 2016 op het Eemplein in Amersfoort

Met een vertraging van zo’n twee jaar startte medio 2010 de ontwikkeling van een nieuw levendig plein in het stadshart, grenzend aan het oude centrum. Eind 2012 werd het plein geopend voor publiek en tot medio 2014 is nog gebouwd aan het culturele Eemhuis. De winkels, de terrassen, de kunsthal en het Eemhuis geven ons nu een fraai uitzicht op het plein waar altijd wat gebeurt.

Over Enrise

Enrise bestaat sinds 2000, het jaar waarin de dotcombubble uiteen spatte en de tijd dat het internet nog voor cowboys was. We hadden een duidelijke missie: hoogwaardige software voor internet maken. Met onze focus op techniek combineren we sindsdien de stabiliteit van bestaande softwaresystemen met de dynamiek van internet. Je kunt daardoor als organisatie blijven vernieuwen en groeien met behoud van stabiliteit en flexibiliteit. We ontwikkelen schaalbare en veilige apps, api’s, sites, shops, portals en zoektechnieken voor digital first organisaties. Lees meer…

Enrise vanaf het Eemplein

We zijn gevestigd in de binnenstad van Amersfoort, in historische pakhuis ‘De Eersteling’ in de Eemhaven. Hier werken veertig dedicated professionals in zelfsturende teams, met ondersteuning van een support office voor sales, marketing en HRM. Enrise werkt voor gevestigde namen als KLM, Wegener, De Persgroep, Simpel.nl, NOS, Ziggo, Liberty Global, Reed Business Information en Mijndomein.

 

Vond je dit interessant?

Abonneer je nu op onze Enrise Stories en ontvang onze stories in tech & business 1x per maand in je mailbox.

You are awesome.

Leuk dat je erbij bent!
Binnenkort ontvang je jouw eerste editie.

Start typing to search