Huur een Agile team

Enrise
Door Enrise

Huur een agile team

De laatste jaren merk ik dat organisaties met een eigen ontwikkelteam soms moeite hebben om het snelle tempo van digitale innovatie bij te benen. Vaak is het een capaciteitsprobleem, is de velocity van het eigen development team laag en mist er kennis en ervaring. De directe gevolgen zijn de deadlines die niet worden gehaald en de kosten die altijd hoger zijn dan gebudgetteerd. Hoe krijg je nou als organisatie weer grip op je slagvaardigheid?

Als je bovenstaande problematiek herkent, dan heb je mogelijk al eens freelancers ingehuurd als aanvulling op je team. Een extra stukje expertise wat je toevoegt aan het bestaande team. Maar eenmaal het langlopende traject weer op de rit, vertrekt de freelancer en vertrekt ook de expertise.

Agile Team as a Service

Ik geloof in een Agile aanpak voor dit probleem. Wat je nodig hebt is een dedicated team dat zich volledig toelegt op de ontwikkeling van nieuwe functionaliteit en systemen. Een team dat op elkaar is ingespeeld qua kennis, ervaring en werkwijze, geen inwerktijd kent, maar direct aan de slag kan.

Bij Enrise hebben we zulke teams en we noemen het Team as a Service (TaaS). Onze mensen versnellen je innovatieve ideeën als een multidisciplinair team met een hoge velocity, gewoon naast je bestaande team. Of tezamen met je bestaande team; wij juichen het toe dat developers van onze opdrachtgevers meedraaien in het project. Bij jullie of bij ons. Of beide.

Ons Agile Team as a Service is op elkaar ingespeeld qua kennis, ervaring en werkwijze, kent geen inwerktijd en gaat direct voor je aan de slag.

Je kunt ons team dus ook inzetten voor co-sourcing, waarbij we samen met jouw IT-afdeling werken aan nieuwe digitale producten en tegelijkertijd onze praktische Agile-kennis delen met jouw team & eenvoudige overdracht kunnen doen. En iedereen naar een hoger plan tillen.

Team as a service vergelijk

Hoe dan ook is de uitkomst dat jouw organisatie meer waarde creëert dan dat het aan investering kost. En dat is waar je naartoe wilt, nietwaar? Bijvoorbeeld voor de bouw van een nieuw systeemlandschap, waarmee het mogelijk is om je oude systemen geleidelijk uit te faseren.

Blijvende Digitale Innovatie

Super Mario Power-up ToadEen Team as a Service is extra slagkracht voor je eigen IT-afdeling. Als een Super Mario Power-up die je een boost geeft. Tijdelijk, maar uitermate doeltreffend.

Voor een TaaS zijn geen hoge investeringen nodig en ga je vooraf geen verplichtingen aan voor een eindeloos traject. Je bepaalt per ontwikkelsprint of het resultaat voldoende is en of je het team nog nodig hebt.

Elke twee weken brengt het team een sprintrapportage uit met inzicht in de voortgang. Kennisoverdracht is een van de speerpunten hierbij, zodat je eigen team met meer kennis en ervaring zelfstandig verder kan en voortaan sneller en vaker kan releasen.

Met ons Agile Team as a Service kun je de digitale innovatie met jouw organisatie weer bijbenen.

Meer weten over ons Team as a Service voor jouw project? Bel Enrise en vraag nara Erwin Schoonderbeek.

 

Vond je dit interessant?

Abonneer je nu op onze Enrise Stories en ontvang onze stories in tech & business 1x per maand in je mailbox.

You are awesome.

Leuk dat je erbij bent!
Binnenkort ontvang je jouw eerste editie.

Start typing to search