Enrise genomineerd voor Deloitte Technology Fast50

Martijn van de Polder

Wij zijn genomineerd! Enrise behoort ook in 2012 tot de 50 snelst groeiende technologiebedrijven van de Benelux. Ruim 300 bedrijven doen dit jaar mee, waarvan er 50 genomineerd zijn. Ondanks een amper groeiende economie slagen slagen we er als jong en innovatief technologiebedrijf in om groeicijfers te laten zien. Of Enrise (vorig jaar plek 20) dit jaar in de prijzen valt, zal blijken tijdens de Award Ceremony op 11 oktober 2012 in Den Haag.

Deloitte organiseert jaarlijks de Technology Fast50 Benelux. Het is een programma dat bestaat uit de Fast50 community met een jaarlijkse verkiezing van de snelst groeiende technologiebedrijven. 

 

Fast500

Het Fast50 programma vindt zijn oorsprong in 1995, in San Jose, California. Op dit moment zijn er 20 Fast50 programma’s wereldwijd. Deze lokale programma’s vormen met elkaar drie Technology Fast500 programma’s in de regio’s Noord-Amerika, Asia Pacific en EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika). Doordat het Fast50 Benelux programma deel uitmaakt van het internationale Fast500 programma, biedt dit de deelnemers voldoende kansen om ook op internationaal vlak het netwerk te vergroten.

Bron: Deloitte

Vond je dit interessant?

Abonneer je nu op onze Enrise Stories en ontvang onze stories in tech & business 1x per maand in je mailbox.

You are awesome.

Leuk dat je erbij bent!
Binnenkort ontvang je jouw eerste editie.

Start typing to search