Webnerds lopen >17K bijeen met Businessloop

Avatar

Vanmiddag hebben zeven webnerds van Enrise deelgenomen aan de Businessloop van Amersfoort. Vier van ons liepen 5 kilometer en de andere drie liepen 10 kilometer. Het pittige parcours vol heuveltjes, afgewisseld met asfalt, tegels, klinkers, bospaadjes vol takken en veel grasveld, had overigens best de naam stormbaan kunnen krijgen. Ondanks dat zijn er mooie tijden neergezet door Enrise en hebben we voor het tweede jaar bewezen dat webnerds meer kunnen dan bankhangen achter een laptopscherm.

Onze tijden:
5 kilometer
24:55 – Jeroen van Dijk
26:01 – Jan Willem Oostendorp
27:41 – Linda Hartog-Kemmer
32:54 – Rob Quist

10 kilometer
44:18 – Barry van Oven
54:22 – Martijn van de Polder
1:05:51 – Sabine Jansen

Samen met de overige deelnemers van bedrijven in Amersfoort is in totaal € 17.500,- opgehaald voor KWF Kankerbestrijding! Iedereen bedankt voor de support en aanmoediging. Volgend jaar zijn we uiteraard weer van de partij. Werk je in Amersfoort en wil je ook meedoen? Op businessloop.nl kun je vanaf begin volgend jaar jezelf en je collega’s inschrijven.

Vond je dit interessant?

Abonneer je nu op onze Enrise Stories en ontvang onze stories in tech & business 1x per maand in je mailbox.

You are awesome.

Leuk dat je erbij bent!
Binnenkort ontvang je jouw eerste editie.

Start typing to search