Enrise genomineerd voor Dutch Interactive Awards 2012

Enrise
Door Enrise

Na een eerste nominatie voor de Dutch Interactive Awards in 2011, is Enrise gistermiddag wederom genomineerd voor de DIA 2012!  Dit jaar is onze case MainFlow in de categorie Online Services gemarkeerd als kanshebber voor een Dutch Interactive Award.

Het project en product MainFlow wordt gepresenteerd aan een vakjury door Enrise zelf, samen met opdrachtgever MainPlus. De winnaars worden op 10 mei aanstaande tijdens een feestelijke avond bekendgemaakt.

Wij wachten in spanning af en houden jullie op de hoogte!

Vond je dit interessant?

Abonneer je nu op onze Enrise Stories en ontvang onze stories in tech & business 1x per maand in je mailbox.

You are awesome.

Leuk dat je erbij bent!
Binnenkort ontvang je jouw eerste editie.

Start typing to search