Oracle, PHP en Zend

Hermen Heinen
Hermen Heinen

8 juli 2010

Voor omgevingen waar gebruik gemaakt wordt van een Oracle OS of database heeft Zend Server nu ook daarvoor de ondersteuning officieel gemaakt. Naast de ondersteuning van Redhat Enterprise Linux (RHEL) 5.x, CentOS 5.x en Fedora Core 11 en hoger is er nu dus ook ondersteuning voor Oracle Enterprise Linux 5.x of beter bekend als Oracle Unbreakable Linux.

Nu MySQL overgenomen is door Oracle zie je een duidelijke verschuiving van Oracle naar de open source wereld, maar zonder de ondersteuning en support uit het oog te verliezen. Zo kon men al een, door Oracle gesupporte, Enterprise versie van MySQL aanschaffen.

Nu met de ondersteuning van Zend Server is het plaatje compleet en kan Oracle uitstekend gebruikt worden bij de implementatie van op PHP gebaseerde bedrijfskritische toepassingen. Zie onze autotrack.nl case voor een voorbeeld hiervan.

Zie verder: