Zend Server Cluster Manager

Hermen Heinen
Hermen Heinen

28 juni 2010

Zend, the PHP company, heeft vandaag officieel een nieuw product gelanceerd: Zend Server Cluster Manager. Dit product is de opvolger van Zend Platform en biedt de mogelijkheid een oneindig aantal Zend Server instanties te beheren in één cluster. Dit kan dus zowel via fysieke machines, maar ook in een Cloud.

Met de lancering van dit product is de ondersteuning voor bedrijfskritische toepassingen compleet, en kan met behulp van ZSCM maximale beschikbaarheid, stabiliteit, performance en schaalbaarheid gegarandeerd worden. Weer een hele stap voorwaarts voor de ondersteuning en acceptatie van het gebruik van open source voor bedrijfskrititsche applicatie- en website ontwikkeling.

Lees meer op onze overzichtspagina met Zend produkten of lees dit interessante artikel van Zend Server evangelist Kevin Schroeder.